Despre noi

Emaco Gal este o companie privata din Judetul Galati care detine Autorizatia de mediu emisa de Agentia Nationala pentru protectia mediului Galati


De asemenea Emaco Gal detine Licenta pentru transportul rutier international de marfuri contra cost in numele unui tert NR 1541615 si Licenta NR. 0195708 pentru transportul rutier international de marfuri contra cost in numele unui tert valabila pana la 06/03/2026

Emacogal este o companie romaneasca cu capital integral privat care a fost infiintata pentru a oferi o alternativa moderna clientilor care doresc servicii de vidanjare si desfundare canalizari, prestate cu responsabilitate si profesionalism. Emaco Gal ofera o gama larga de servicii de Vidanjare atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.


Contacteaza-ne

Dotari tehnice

Societatea noastra detine vidanja de capacitate mare, dotata cu furtunuri de vacuum si de presiune, putand asigura atat serviciul de vidanjare, cat si serviciul de desfundare canalizare.
Igiena locuintei sau a locatiei in care va derulati activitatile depinde si de golirea fosei si curatarea ei, precum si de curatarea periodica a retelei de canalizare, prin urmare nu asteptati pana devine o problema.
Parcul auto, echipamentele si personalul calificat in domeniul de salubrizare si ecologizare a retelelor de Canalizare si a foselor septice sunt pregatite 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana sa ofere servicii de cea mai buna calitate.